עוגה נפלאה שמתאימה לחג השבועות ופשוטה להכנה.
עוגה נפלאה שמתאימה לחג השבועות ופשוטה להכנה.
בעזרת מעבד מזון מרסקים את הביסקוויטים.
ממיסים את החמאה ומערבבים אותם ביחד.
לוקחים תבנית בגודל 26 משמנים אותה עם חמאה ומהדקים את תערובת הביסקוויטים והחמאה לתחתית התבנית.
מכניסים את התבנית למקפיא ל 20 דק'.
מחממים תנור ל 150 מעלות.
מכניסים למיקסר את הגבינה, הסוכר, תמצית הוניל והסוכר וניל ומערבבים על מהירות נמוכה.
מוסיפים את הביצים בהדרגה ומעלים את מהירות המיקסר.
מערבלים עד לתערובת אחידה.
שופכים את התערובת לתבנית ומכניסים לתנור.
מכניסים לתנור ל 50 דק'.
יש לבדוק את העוגה לראות שהיא לא נשרפת כי כל תנור והחום שלו.
מקררים את העוגה ומכניסים למקרר ל 4 שעות.
ניתן לצפות את העוגה עם פירות העונה. אני אוהבת לאכול אותה ככה בלי ציפוי.
יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.
כל הזכויות שמורות מתכון לי - מתכונים ובישול ברשת | מפת אתר | מתכון לי גם בפייסבוק
השאר תגובה