קובה מטוגנת זה המאכל הקבוע אצל אמא שלי בכל יום שישי והנכדים פשוט מתים על. אז הנה מתכון קל ופשוט שכל אחד יכול לעשות.
קובה מטוגנת זה המאכל הקבוע אצל אמא שלי בכל יום שישי והנכדים פשוט מתים על. אז הנה מתכון קל ופשוט שכל אחד יכול לעשות.
בקערה מערבבים את הבורגול הסולת והמלח ומכניסים פנימה מים בערך בגובה של ס"מ מעל התערובת.
מחכים עד שהמים נספגים בערך 10-15 דק'.
לשים טוב את התערובת מכסים את הקערה בניילון נצמד ומכניסים למקרר ל 8 שעות או למהלך הלילה.
בבוקר מוציאים מהמקרר לשים שוב לקבלת בצק דביק אם הבצק יבש ניתן להוסיף עוד מים.
להכנת המילוי: במחבת מטגנים את הבצל בשמן זית עד הזהבה.
מוסיפים את הבשר ומטגנים עד שהוא הופך לפירורים חומים.
מוסיפים רסק עגבניות ומערבבים.
מטבלים בפלפל, מלח, בהרט ומוסיפים את המים ומערבבים.
מכסים את המחבת ומבשלים בערך כרבע שעה.
מורידים את המחבת מהאש מוסיפים את הצנוברים והפטרוזיליה ומערבבים.
להכנת הקובות: בידיים רטובות יוצרים כדורים מהבצק, משטחים על היד ובמרכז מניחים בעזרת כפית מהמילוי.
וסוגרים את הבצק בחזרה לעיגול ולוחצים עליו מעט לקבלת אליפסה. בעזרת האצבעות יוצרים קצוות בולטים בצדדים ומטגנים במחבת עם שמן עמוק.
יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.
כל הזכויות שמורות מתכון לי - מתכונים ובישול ברשת | מפת אתר | מתכון לי גם בפייסבוק
השאר תגובה