תמיד בשבת החורפית הראשונה אני מכינה חמין לארוחת הצהרים. בשישי שמים את הסיר לבישול כל הלילה ובבוקר מתעוררים מריח של חמין שהתפזר בכל הבית.
כאשר מזמינים חברים לבילוי בבית זו הארוחה המומלצת. סושי צמחוני, קליל וממש פשוט להכנה.
אלה הסופגניות הכי אהובות אצלי בבית ללא שמרים וממש פשוטות להכנה שאני מעדיפה לאכול אותן ללא מילוי פשוט טעימות ככה.
מתכון שאני ממש אוהבת לרביולי עם רוטב שמנת, טעים לפשוט.
עוגת ביסקוויטים מעולה וטעימה, מומלץ להכין בראש כי יש להכניס לקירור למספר שעות.
למנה הזו אני קוראת בריאה בגלל שבמקור מטגנים את הכבדים עם שומן אווז או שומן עוף אך בגלל בעיות בריאות החלטתי לשנות את המנה ואני מטגנת בשמן זית והמנה יוצאת פשוט מופלאה.
טחינה זה הסלט הכי פשוט להכנה, מאוד בריא ורצוי שיהיה על השולחן בכל ארוחה.
מתכון לסופלה שוקולד תמיד נראה מסובך אבל האמת שממש קל להכין רק רבע שעה עבודה ויש לכם קינוח עשיר בשוקולד שכולם אוהבים.
ברגע שאני מרגיש קצת חולשה אני ישר מכין לי את המרק הזה שישר מעורר אותי ונותן לי כוחות חדשים. המרק מאוד עשיר וטעים, מומלץ מאוד.
כל הזכויות שמורות מתכון לי - מתכונים ובישול ברשת | מפת אתר | מתכון לי גם בפייסבוק